Oldalak

2014. január 31., péntek

FM beauty

A divat jön-megy egyszerűen lehetetlen mindig az aktuális divatnak megfelelni. Ha ismered Önmagad és a stílusod, akkor meggyőzőbb tudsz lenni egy állásinterjún, hódítóbb tudsz lenni egy randin. Amikor csak a Rád jellemző, egyedi, kifejező és hiteles módon nyilatkozol meg, akkor vagy stílusos. Tehát azt kell tudni hozzá, milyen is vagy Te valójában! Mert ha ismered magad, akkor tudsz őszinte és valódi lenni. Az öltözéked kiválasztásában nem, de a sminkszerek és az illatok kiválasztásában segítséget adhatok az FM parfüm és make up termékeinek segítségével.

Legyen saját illatod

Nincs nő, aki ne szeretné a parfümöt, de vannak nők, akik nem találták meg saját illatukat. Pedig illatunk már az első percben véleményt formál rólunk. Ezért fontos, hogy az életmódnak, évszaknak, alkalomnak és személyiségünknek megfelelő parfümöt válasszunk! Reggeli ébredésünkhöz hozzá tartozik a zuhanyzás, fogmosás, és ha már megtisztogattuk magunkat, ideje illatosítani is! Parfümöt választani pedig nem is olyan egyszerű dolog.

Milyen a jó smink?

Egy jó smink hangsúlyozza, megeleveníti az arc kiemelendő részeit és tompítja, vagy eltünteti azon vonásokat, melyek nem tetszenek vagy bizonytalanná tesznek.Természetes sminkkel diszkrétnek, kihívó színekkel merésznek vagy kifinomultnak is tűnhetünk. Így külsőnket változtathatjuk attól függően, hogy milyen alkalomra készülünk.

Találd meg a Rád jellemző, kifejező sminket és illatot, mert nem csak a ruha öltöztet!Használd az FM Group parfümjeit, dekorkozmetikumait melyek nők 
és férfiak millióinak megelégedését vívták ki!


1 • kiváló minőségű termékek
2 • jó ár-érték arány
3 • törzsvásárlóként 30%-al olcsóbban juthatsz hozzá a termékekhez


Az FM GROUP TERMÉKKÍNÁLATA

Az FM GROUP elsődleges termékei az FM Federico Mahora márkájú kiváló minőségű parfümök és Eau de Parfum-ök, amelyek a Perfand és a Drom Fragrances cégekkel együttműködve születtek meg.

FM FRAGRANCE – varázslatos illatszerek

Az FM Parfümök és Eau de Parfumök kivételesen hosszan tartó illatukat 20 - 30% illóolaj tartalmuknak köszönhetik.


ILLATOSÍTOTT KOZMETIKUMOK

Az FM Federico Mahora márkába parfümtartalmú készítmények (pl: testápoló, tusfürdő, borotválkozás utáni arcszesz, kézápoló krém, borotvahab, hajparfüm és más parfümtartalmú termékek) tartoznak, amelyek jól kiegészítik az illatszereket, valamint a SKIN LAB és a SPA SENSES termékeit.


FM GROUP MAKE UP - smink titkok nélkül

Az FM GROUP MAKE UP márkában kiváló minőségű sminkes kozmetikumok találhatók, amelyek nagy mennyiségben tartalmaznak ásványi anyagokat, kivonatokat és növényi olajokat, gyönyörű, természetes kinézetet és tökéletes védelmet biztosítanak a bőrnek. A legdivatosabb színek széles skálája fantasztikus hétköznapi vagy alkalmi smink elkészítését teszi lehetővé. A termékkínálatban különféle szépségtípusokra kidolgozott kozmetikumok is találhatók.


FM BŐRÁPOLÁSI TERMÉKEK

Ide tartoznak a GOLD REGENESIS exkluzív kozmetikai termékcsalád, a Béta-Glucan forradalmian új természetes bőrápoló termékcsalád, a SPA SENSES testápoló termékcsalád és a SKIN LAB testápoló kozmetikumokat tartalmazó termékcsalád bőrápoló termékei is.

TERMÉKEK GYEREKEKNEK

AQUA MAGIC KOLLEKCIÓ: A gyermekek érzékeny bőre sokkal nagyobb odafigyelést igényel, ezért testápoló termékeinket ennek fényében készítették: gondosan válogatott tisztító és hidratáló összetevőket tartalmaz könnyen lemosható; vékony védőréteget hagy a bőrön nem tartalmaz allergéneket. FM KIDS MAKE UP: sminkszerek és parfümök, melyeket szintén a gyermekek érzékeny bőréhez alkottak meg.


FM GROUP FOR HOME

Az FM GROUP FOR HOME logót olyan termékek viselik, amelyekkel az otthonunkat tarthatjuk tisztán és illatosíthatjuk. Az FM GROUP FOR HOME otthonápoló szereinek kínálatát rendszeresen bővítjük olyan termékekkel, amelyek például a házi kedvencek vagy az autó tisztaságát és higiéniáját szolgálják.

AURILE 

Az Aurile termékek ízlelőbimbóinkat varázsolják el. A tökéletes minőségű természetes, vagy ízesített kávék és teák még a legkényesebb kávékedvelők igényeinek is megfelelnek.


A funkcionális kávék innovatív receptje pedig abszolút újdonság a piacon. A kínálatban kiváló minőségű barista kiegészítők és elegáns porcelán készletek is találhatók.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése